fredag 26. februar 2010

Da er helgen her...

Endelig fredag, jeg elsker fredager og ikke minst at det er helg!! Har i dag sovet noen timer etter nattevakt, og mens jeg har sovet har det kommet litt snø... snø i dag også!!Så da var det bare å kle på seg for så gå ut å måke. Måking ble kjedelig i lengden, men å lage en snømann var veldig mye artigere.
Denne fredagskvelden skal tilbringes i sofaen med OL titting, god mat og kos med min kjære samboer og Tara lille. Tara lille, lille luringen som hun er har funnet seg en ny plass, nemlig i vinduet: da har hun oversikt over alt som skjer både i og uten for huset.. og hun tok seg likesågodt en liten lur der også.. hehe..

God helg

søndag 14. februar 2010

Fastelaven, morsdag og alle hjerters dag!!


Kjekt at alt er samlet på en og samme dag- hvertfall i følge min kjære samboer!
Har i dag baket deilige fastelavensboller og kosa meg hjemme. I og med at min kjære sitter på skolen med skolearbeid opp til ørene, syntes jeg litt synd på han og følte for å være flink kone og kjørte likeså godt bort med noen boller til han og gutta også. Ellers har jeg og Tara lille gått en lang og deilig søndagstur. Fine roser fra min kjære <3

tirsdag 9. februar 2010

Jeg vil ha..jeg vil ha...


Sitter i disse sene nattevaktstimer og drømmer meg litt bort. Vi skal nå begynne å pusse opp annen etasje i huset vårt, og da må man gå til innkjøp av diverse nye ting. Samtidig har jeg lyst å anskaffe meg en go'stol og har sett meg ut en ifra serien Howard, har de blant annet hos Bohus. Denne vil jeg ha!! Ta også en titt innom Englesson.com. De har mye fint i denne serien!!!

Vinter på Hesthaugen..

Lille husmannsplassen vår på vinterstid!


Et av utehusene og vedskjulet.


Hovedhuset og lille laftahuset til venstre.

Slik ser det ut nå !




Bilder fra gammeltdag..

Har funnet noen gamle bilder fra Isebakke og fra Hesthaugen- den lille husmannsplassen der min samboer og jeg nå bor..
Her ser dere inngangspartiet som nå er revet og satt opp igjen. Kjøkkenvinduet i bakgrunn.
Gamle jordkjelleren som hadde rast sammen da mamma og pappa kjøpte opp plassen- denne har nå blitt et utehus som pappa har lafta. Utedoen midt i mellom bak der, denne står fremdeles!
Ser ut som inngangspartiet, og kjøkkenvinduet i bakgrunn.

Hentet fra:
http://www.facebook.com/album.php?aid=144199&id=119500378428
Related Posts with Thumbnails