søndag 28. november 2010

Første søndag i advent..



Så tenner vi et lys i kveld, vi tenner det for glede.
Det står å skinner for seg selv og oss som er tilstede
Så tenner vi et lys i kveld, vi tenner det for glede

Ønsker alle en fin fin adventskveld

lørdag 27. november 2010

Dekking av julebord...





Huset dufter grønnsåpe, det er fyr i peisen, kongerøkelsen er tent, velkomstgløggen står på ovnen og langbordet er ferdig dekket. Da er alt klart til julebord med gode arbeidskollegaer. Har pyntet så smått til jul, selvom jeg synes det er litt tidlig enda. Men er jo tross alt første advent i morgen så da er det jo litt lov.

Ønsker dere en god kveld..jeg skal kose meg på julebord!

torsdag 25. november 2010

Førjulskos..


Gradestokken nærmer seg - 10, det er godt med fyr i peisen, deilig duftelys fra PB Home med duft av deilig kanel og rykende varm gløgg i sofakroken.
Litt førjulskos i stua er aldri feil.

lørdag 20. november 2010

Knaggen på veggen..



..har endelig kommet opp. Nøkkelen av en skatt hang i et av utehusene. Den søte glasskrukka står fint på kjøkkenet, fikk den av søte Pernille til min bursdag

Bakedag



I dag har det vært bakedag i hesthaugveien. Hjemmelaget brød og foccacia. Nam

Urtepotte


..alltid har de friske urtene visnet etter noen dager- har aldri fått dreisen på de. Men nå har jeg fått meg urtepotte!! Urtepotta fra Eva Solo gjør susen.. aldri har de stått så lenge på kjøkkenet og de dufter jo også så godt!

mandag 1. november 2010

Hyttetur med jentene

Jentene rundt frokostbordet
Fine kvisten i taket


Fra kjøkkenkroken

..i helgen har go'jentene vært på hyttetur i Överby på hytta til Hege-Lill. Helgen har bestått av hyttekos, mat- og vinkos, peiskos mens regnet pisket mot vinduene og ikke minst herlige jenter. En utrolig vakker og herlig hytte som er nydelig innredet, så klarte jo ikke å la være å knipse litt.
Related Posts with Thumbnails