onsdag 30. mars 2011

Kveldskosen.....er blitt tilbrakt i sofakroken med Taralille ved min side og herlige interiørblader..

kos

3 kommentarer:

 1. Ååååå, for en nydelig liten "bikkjevov"!!!
  Er det en strihårs-dachs?
  Vi har hatt elghunder i mange år, og nå har vi fått oss ei lita jämthund-tispe som liker veeeldig godt å ligge i sofaen! Det er kjempekoselig det altså...men problemet er at hun blir ganske stor. Litt større enn en norsk elghund faktisk...og da vet jeg ikke om det blir like kos å ha henne som sofakompis. Det ER litt mere praktisk størrelse på den lille vov`n din! :)) Nydelig!

  Nå glemte jeg det jeg egentlig skulle kommentere...Blir så lett fortapt i hunder!
  Å kose seg med interiørblader er et av livets privilegier! Kan ikke leve uten! Og med litt blomster og levende lys på bordet... og kanskje en latte med kanel oppi...ja, da er kvelden fullkommen! ;)

  Ha en fin dag!
  Klem
  June
  Nostalgi & Skriverier

  SvarSlett
 2. Hei og takk for koselig hilsen. Jeg har kost meg med mange eldre innlegg og vil gjerne følge deg videre - vi som begge har en husmannsplass. Føler med en gang samhørighet:-)
  Det er så mange koselige interiørblader - og jeg klarer ikke å la være å kjøpe dem. Og heller ikke hjerte til å kaste dem. Jeg tar ofte fram de gamle også. Det har ikke skjedd så masse nytt på interiørfronten for oss som liker det nostalgiske/romatiske.
  ha en flott søndag!
  Klem:-)

  SvarSlett
 3. Så gøy du likte kjolen:D Jeg er såååå gla for at jeg valgte den. Masse lykke til i valget. Jeg hadde tenkt på en slik en i et år nesten, men var enda litt usikker, gikk for denne og er så glad for at jeg gjorde det:D Heldig du er som skal velge kjole;)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails